• Rendelés: 06 70/770-5495
  • ertekesites@freshaqua.hu
  • Hétfő – péntek: 7:00 - 16:00
FreshAqua
  • Főoldal
  • Cégünkről
  • Termékeink
    • Ballonos vizek
    • Ballonos automaták
    • Hálózati vízre köthető automaták
    • Kiegészítők
  • Házhozszállítás
  • Megrendelés
  • Kapcsolat
Logo
FreshAqua

Milyen hatással vannak szervezetünkre a bogyós gyümölcsök?

berries-2441679_1920

A közkedvelt gyümölcseink olyan értékes összetevőkkel járulnak hozzá szervezetünk egészségéhez, mint természetes antioxidánsaik, védik szervezetünket a káros anyagok okozta oxidációs hatástól, csökkentik a szívroham kialakulásának veszélyét, erősítik az immunrendszert, különféle vitaminjaik (B1, B2, niacin, C) a sejtek anyagcsere folyamataiban töltenek be fontos szerepet.

Málna: a piros gyümölcsökre jellemzően gazdag C-vitamin vitamin forrás, ami a káros szabadgyökök kialakulása ellen véd, erősíti az immunrendszert és segít a rákos megbetegedések megelőzésében. A-vitamin tartalma látásunkat javítja. Piros színanyaga pedig hatékonyan mérsékli a magas vérnyomást. Kiváló lázcsillapító és baktériumölő, B1-, B2-vitaminok és flavonoid tartalmának köszönhetően jelentős emésztésjavító. Másnaposságra is ajánlott. Gazdag vitaminkészlete természetes szépségünk megőrzésében is közrejátszik, ragyogóvá teszi a bőrt és dúsabbá a hajkoronát.

Indiáncseresznye : a cseresznye igen lédús vitaminbomba, A-vitamin és béta-karotin tartalma miatt szemünk épségéért is felel. Csökkenti a vér húgysavszintjét, az ízületi megbetegedések megelőzésében is bizonyított hatása. Fogyasztása a fogak és csontok fejlődéséhez is igen fontos. Káliumtartalma ugyanis a megfelelő izomműködésért, a normál vérnyomásért, és az optimális szívritmusért felelős. Kiváló vese- és vértisztító tulajdonsága miatt bőrmegújító szerepe is van.

Szőlő : a szőlő egészségünk őrzője, megszünteti a migrént és hozzájárul az agy egészségéhez, valamint késlelteti a neurodegeneratív betegségek kialakulását. A szőlő rezveratrol tartalma emellett csökkenti az Alzheimer-kórban szenvedőknél előforduló káros vegyület mértékét. Javítja az emésztést és mérsékli a gyomor irritációját, ezáltal megakadályozza a gyomorbaj kialakulását. Továbbá a koleszterinszintet is csökkenti. Magas C-vitamin tartalma gátolja a leégést, mivel véd a káros UV sugarak hatásától, anyagcsere gyorsító, ezért bőrregeneráló hatású is.

Ízletes Pölöskei szörpöket nem csak üdítően frissítőek, a benne található gyümölcsök az egészségmegőrzésben is segítenek.

  • Tags:
  • ásványvíz,
  • c vitamin,
  • indiácseresznye,
  • málna,
  • szőlő,
  • szörp

Címkék

c vitamin indiácseresznye málna szörp szőlő ásványvíz

 

Rólunk

  • Cégünkről
  • Termékeink
  • Házhozszállítás
  • Vevővélemények

Ügyfélszolgálat

  • Hétfő – péntek:
    7:00 – 16:00

Elérhetőségeink

  • Telefon:  06 70/770-5495
  • E-mail: ertekesites@freshaqua.hu
Copyrights © 2021 Fresh Aqua Kft.